Bij FB Oranjewoud Participaties bv werken we met een klein slagvaardig team dat direct contact heeft met alle deelnemingen. Het team beschikt over een brede expertise en heeft daarnaast toegang tot een vooraanstaand netwerk van ondernemers en bestuurders. Dat levert vaak relevante oplossingsrichtingen en verrassende inzichten op. Besluiten omtrent investeringen worden genomen door het investeringscomité dat bestaat uit het bestuur van Stichting FB Oranjewoud. 

Harmen Peters, directeur
Harmen is sinds 1 juli 2022 directeur van FB Oranjewoud Participaties BV. Harmen heeft een ruime ervaring als bestuurder in het bedrijfsleven. Hij heeft voor diverse ondernemingen gewerkt die eigendom zijn van investeringsmaatschappijen of families. Hij woont in het Noorden van Nederland en is zeer betrokken om ondernemers te helpen bij het verbeteren van hun onderneming.

Roderick de Kruijf, investeringsmanager

Roderick is investeringsmanager bij FB Oranjewoud Participaties.
Bij Roderick staat de persoonlijke interactie hoog in het vaandel en hij heeft daarnaast een voorkeur voor ‘meten=weten’.
Voor hem is vooral de maatschappelijke relevantie van onze participatiemaatschappij belangrijk. Roderick hecht groot belang aan duurzaamheid en woont inmiddels al 26 jaar in Friesland. Hij heeft een brede ervaring in de financiële dienstverlening.