FB Oranjewoud Participaties bv

FB Oranjewoud Participaties bv investeert in bedrijven die maatschappelijk en/of economisch van waarde zijn voor Noord-Nederland. Door wat ze doen, door wat ze ambiëren.

Meer lezen

Maatschappelijk belang

FB Oranjewoud Participaties BV is geworteld in en betrokken bij Noord-Nederland. Wij willen van waarde zijn voor die regio. Daarbij gedragen we ons als een investeerder die het net even anders doet. Dat is ook de reden dat onze portefeuille divers is samengesteld.

Meer lezen

Onze mensen

Bij FB Oranjewoud Participaties bv werken we met een klein slagvaardig team dat direct contact heeft met alle deelnemingen. Het team beschikt over een brede expertise en heeft daarnaast toegang tot een vooraanstaand netwerk van ondernemers en bestuurders. Dat levert vaak relevante oplossingsrichtingen en verrassende inzichten op. Besluiten omtrent investeringen worden genomen door het investeringscomité dat bestaat uit het bestuur van Stichting FB Oranjewoud. 

Harmen Peters, directeur
Harmen is sinds 1 juli 2022 directeur van FB Oranjewoud Participaties BV. Harmen heeft een ruime ervaring als bestuurder in het bedrijfsleven. Hij heeft voor diverse ondernemingen gewerkt die eigendom zijn van investeringsmaatschappijen of families. Hij woont in het Noorden van Nederland en is zeer betrokken om ondernemers te helpen bij het verbeteren van hun onderneming.

Roderick de Kruijf, investeringsmanager

Roderick is investeringsmanager bij FB Oranjewoud Participaties.
Bij Roderick staat de persoonlijke interactie hoog in het vaandel en hij heeft daarnaast een voorkeur voor ‘meten=weten’.
Voor hem is vooral de maatschappelijke relevantie van onze participatiemaatschappij belangrijk. Roderick hecht groot belang aan duurzaamheid en woont inmiddels al 26 jaar in Friesland. Hij heeft een brede ervaring in de financiële dienstverlening.